Sorteer op
Sorteer op

Wil je tijdens het stijlen je stijltang even veilig neerleggen? Of na het gebruik van een stijltang hem veilig laten afkoelen? Met de CHI tanghouder heb je een handige standaard waarin de stijltang af kan koelen. Bovendoen is het een mooi standaard om de stijltang een plekje in huis of op je kamer te geven. Heb je de tang nodig, dan haal je deze snel en eenvoudig uit de CHI tanghouder. Of Hittebestendig etui speciaal voor de chi stijltang. Beschermt tot 230 graden, ideaal om uw warmte stylingstool in op te bergen.

Hot Iron Holster heeft de ideale oplossing om stylingtools op te bergen tijdens het opwarmen, stylen en afkoelen van de stijltang, krultang of föhn. Deze handige opberg zak is ontwikkeld door een drukke moeder die niet wist waar ze haar hete stijltang moest laten zonder dat de kinderen er aan konden komen. In eerste instantie had ze een ovenwant aan een siliconen zak genaaid, ondertussen is dit onderwerp al wat verfijnd.

Hot Iron Holsters zijn 100 % siliconen holsters die bestaan uit twee delen, een ruime zak voor het opbergen van styling tools en een flap die kan worden bevestigd op verschillende oppervlakken. De Hot Iron Holster kan worden bevestigd op o.a. de gootsteen, glas, hout, tegels, hout en graniet belangrijk is dat het oppervlak goed schoon en droog is gemaakt. De holsters zijn tot 260 graden Celsius hittebestendig  en makkelijk weer op te bergen en te reinigen.

Heeft u vragen over de Opbergtas & Stijltanghouder voor de CHI tools op te bergen? Neem dan contact op met het sales team van de Lindseys.nl via telefoon nummer 0492 - 84 23 14 of mail uw vraag naar info@lindseys.nl

© 2009 - 2020 Lindseys.nl de online beautyshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel