Lindseys kapsalon is de official Olaplex kapper expert van Brabant - Helmond - Brandevoort
In de kapsalon, Lindseys in Helmond (Noord-Brabant), kunt u de populaire producten van Olaplex vinden, namelijk de Olaplex No.1 Bond Multiplier, de No.2 Bond Perfector en de No.3 Hair Perfector.
De Olaplex behandeling, Olaplex No.1 en No. 2, vereisen professionele kennis. Daarom worden deze producten alleen in onze kapsalon gebruikt en zijn ze niet te koop voor consumenten.

Wie heeft Olaplex uitgevonden?
OLAPLEX is een actief bestanddeel (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) dat door chemici Craig Hawker en Eric Pressly, experts in de scheikundige wereld, is uitgevonden. Dit is hun eerste uitvinding op het terrein van de cosmetica en hun formule is al achtmaal gepatenteerd. OLAPLEX is het enige product dat in staat is beschadigd haar blijvend te repareren.
Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, vonden een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt, zonder olie en siliconen, die gebroken zwavelbruggen van het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt. Dit wordt bereikt door het gebruik van Olaplex Bond Multiplier No. 1 die rechtstreeks aan de kleuring wordt toegevoegd. Na het uitspoelen breng je Olaplex Bond Perfector No. 2 aan die vervolgens tien minuten in moet trekken. 

Wat doet Olaplex?
Olaplex herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor ieder haartype: stijl haar, golvend, wavy haar, krullend haar en kroes. De zwavelbruggen bepalen de vorm van je haar: of het kroest, krult, golft of sluik is. Dus hoe gezonder dat deze zwavelbruggen zijn hoe mooier je krul, slag of je stijle haar wordt. Eigenlijk kun ook wel zeggen dat de zwavelbruggen in ons haar hele belangrijke bouwstenen van het haar zijn. Olaplex brengt het haar in één behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. 

Wat voor kapsalon behandeling zijn er?
De Olaplex salonbehandeling kunnen we op twee manieren gebruiken:

  • Als toevoeging aan je kleurbehandeling: hiermee voorkom je dat de verf je haar beschadigt tijdens het kleuren 
  • Als herstelbehandeling om je haar intens te voeden en te herstellen
  • Als olaplex mask behandeling werkt snel en efficiënt om zelfs het meest droog en beschadigd haar te herstellen

Olaplex toevoeging aan je kleurbehandeling 
Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners. Doordat we het door de haarverf mengen heeft het als voordeel dat het je haar tijdens het verfproces niet beschadigt. 
Dit wordt bereikt door het gebruik van Olaplex Bond Multiplier No. 1 die rechtstreeks aan de kleuring wordt toegevoegd. Na het uitspoelen breng ik Olaplex Bond Perfector No. 2 aan die vervolgens tien minuten in moet trekken. Omdat ik gespecialiseerd ben in haarkleuringen maken en ik al vanaf het begin dat Olaplex op de markt is gekomen, gebruik maak van dit wondermiddel, weet ik dat je er hele goede en mooie resultaten mee bereikt. 

Olaplex herstelbehandeling 
Dit is de uitgebreide professionele Olaplex herstelbehandeling om beschadigd en verzwakt haar weer te herstellen. Met de herstelbehandeling wordt de haarkwaliteit verbeterd, want door deze behandeling wordt de structuur van het haar van binnenuit weer opgebouwd, waardoor een kleurbehandeling of ontkleuring daarna mogelijk wordt. Ook wordt het haar soepeler en ervaar je een groter gevoel van volume en veerkracht.

Olaplex 4 - in - 1 Moisture Mask behandeling 
“Als behandeling beschikbaar bij Lindsey kapsalon” Introductie van het nieuwe OLAPLEX Professional 4-in-1 vochtmasker! Aangedreven door de gepatenteerde technologie van OLAPLEX, voegt dit sterk geconcentreerde herstellende masker intens vocht toe en geeft het glans en body om beschadigd haar te behandelen. 4-IN-1 Moisture Mask werkt snel en efficiënt om droogheid aan te pakken, zelfs in de meest ernstige gevallen.

Olaplex nummer 1 en 2 bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.

Olaplex Hair Perfector No. 3 herstelbehandeling voor thuis
Na een olaplex herstelbehandeling adviseer ik om thuis één keer per week de Olaplex 3 te gebruiken. Olaplex No. 3 Hair Perfector is speciaal voor de consument ontwikkeld. Het bevat dezelfde actieve bestanddelen als No. 1 en No. 2. De Olaplex No. 3 Hair Perfector is geen masker maar een herstelbehandeling die het haar structureel van binnenuit herstelt. OLAPLEX No.3 herstelt alledaagse beschadigingen van het haar als gevolg van styling, hittebehandelingen (door bijv. stijltang of föhn), zonlicht enzovoorts, ook tussen bezoeken aan de kapsalon door. De gebroken structuur aan de binnenkant van het haar wordt hiermee voor het eerst blijvend hersteld zonder dat de resultaten weer worden uitgespoeld. Uit deze verpakking kun je ongeveer zeven behandelingen halen. Deze is bij ons in de kapsalon verkrijgbaar voor slechts €29,95.

Het resultaat naar de Olaplex behandeling
Het mag echt gezegd worden: ik heb geen enkele twijfel over de wonderen die Olaplex aan je haar kan verrichten. Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar, waarbij haarbreuk verleden tijd is. Echt geloof mij, Olaplex maakt zijn belofte waar! 

Olaplex ook geschikt voor extensions?
Net zoals voor het eigen haar is Olaplex ook geschikt voor alle soorten extensions waarbij echt menselijk haar is gebruikt (van keratinebondings en extension-links tot braid-in-extensions en tape-in-extensions). Bij het aanzetten van de extensions dien je de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen te nemen.

Sorteer op
Sorteer op
© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel