Geplaatst: 27 januari, 2023 - Categorieën: Crazy Hair Day - Tags: haardonut, glitters, haaraccessoires - Auteur: Angela van de Weijer

"Doe eens raar met je haar"  inspiratie tips:

Gekken haren dag noemen ze in Amerika ‘Crazy Hair Day’.  Hier in Nederland noemen ze het ook ‘doe eens raar met je haar’.  Gekken haren dag vieren is een jaarlijks terugkerend evenement geworden op vele scholen, meestal rond carnaval. Het is erg leuk voor kinderen en personeel in de kinderopvang en school. Het is een eenvoudig concept waarmee deelnemers gekke kapsels kunnen dragen naar school of naar een kinderopvang. ‘Doe eens raar met je haar’ in een school is een dag vol wilde kapsels en veel plezier. 

Bij mijn dochter Lindsey heb ik de afgelopen jaren leuke en rare kapsels gemaakt en ik wil jullie hier graag inspireren. Ook heb van klanten leuke foto’s ontvangen met gekke kapsels. 
Deze hebben gebruikt gemaakt van handige haar tools die Lindseys.nl ervoor verkoopt. Zoals glitters, donuts, haarlak, elastieken en haar krijt

Gekken haren dag sneeuwpopvogelnest gekkenharendagfiguurtjes in het haar

Sneeuwpop 
Met behulp van drie haardonuts maak je deze leuke Olaf in het haar. De haardonuts zijn beschikbaar 3 verschillende formaten: klein, middel en groot. Kies de grote aan de hand van de lengte en dikte van het haar. 

Vogelnest 
Kies een wat grotere haardonut en zoek een leuk vogeltje die misschien wel hebt bij je kerstdecoratie. De bladeren zijn van een echte klim opgemaakt. 

Figuurtjes in het haar 
Kies leuke bedeltjes uit en maak leuke vlechten in het haar. Doe het ringetje open maken en draai hem dicht. T
adaa! en klaar is kees!

spin maken met haarvlinders in het haarelastieken in het haar

Spin haar 
Met behulp van ijzerdraad en donut maak je deze spin in het haar. Begin met de haardonut en maak van de overige haren vlechten met daartussen ijzerdraad. 

Vlinder in het haar 
Kies een wat grotere donut die het dichtste bij je eigen haar kleur kom en klem de vlindertjes in de donut. We hebben op dit moment leuke vlindertjes in de kleur goud en zilver. 

Elastieken in het haar 
Voor de creatieveling hebben we deze creatie gemaakt met een haarbandvlecht en de achterkant met kleine elastieken

stekels met haarkrijt bij jongenhaarkrijt bij meisjeveren in het haar

Haarkrijt in het haar 
Kies de gewenste kleur, pak een plukje en trek het haar er doorheen en verzegel hem dan met haarlak

Veertjes in het haar
Kies de kleur veren die je mooi vindt en zet het met een klemmetje vast.  

© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel