hair chalk

Tint Haarkrijt
Met Tint haarkrijt creëert u binnen mum van tijd een professionele `dip dye` look, gekleurde lokken of compleet gekleurd haar zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. De Tint haarkrijt is veilig en absoluut niet schadelijk voor uw haar. Het haar behoud de aangebrachte kleur tot dat het haar met shampoo gewassen wordt, u kunt dus volop blijven experimenteren met de Tint haarkrijt! Deze opvallende trend is al gespot bij verschillende celebrities als Britney Spears, Christina Aguilera en Demi Lovato. Tint haarkkrijt is er in 14 prachtige, trendy kleuren welke ook erg leuk met elkaar te combineren zijn.

Haarkrijt is zeer eenvoudig in gebruik want u hoeft slechts de krijt in uw haar te wrijven en dan ziet u meteen het resultaat. Om de kleur extra lang te behouden kunt u de haarlokken stylen met bijvoorbeeld een stijltang, krultang of met haarlak fixeren. De haarkrijt blijft enkele dagen zichtbaar in uw haar. Lindseys.nl heeft diverse kleuren haarkrijt waardoor er altijd wel een geschikte kleur voor u bij zit. 

Heeft u vragen over de haarkrijt van TINT? Neem dan contact op met het team van Lindseys.nl via het telefoonnummer 06 40022886 of mail uw vraag naar info@lindseys.nl

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss