Wil je je haarkleur opfrissen of je haren tijdelijk een ander kleurtje geven? 
Je kapper heeft je haren recent voorzien van een mooie kleuring en uiteraard wil je daar het liefst zo lang mogelijk plezier van hebben. 
Een goede tip is sowieso om geverfd haar zo min mogelijk te wassen, aangezien de kleur daardoor sneller vervaagt. Maar er is nog iets anders..
Heb je al eens gehoord van een kleurmasker of  -conditioner? Dit houdt je haarkleur langer mooi. Het is niet alleen geschikt voor gekleurd haar, maar ook op normaal haar kun je hiermee perfect experimenteren omdat het semipermanent/tijdelijk is. 
Een haarmaker dat naast het verzorgen van je haren ook je haar kleurt, ideaal toch?

De maskers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zorgen ervoor dat je kapsel er weer ge-wel-dig uitziet. Je haren worden gevoed waardoor ze er ook nog eens gezond én glanzend uitkomen!

Samengevat: 

  • Verzorgend masker
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • 100% plantaardig, vrij van sulfaten en parabenen

Gebruiksaanwijzing: 
Breng een ruime hoeveelheid van het masker/conditioner aan op gewassen en handdoekdroog haar. Verdeel het haar in 3 delen en verdeel vervolgens het product van de aanzet tot in de punten. Laat het masker minimaal 5 minuten inwerken, hoe langer hoe intenser de kleur. Spoel je haar nadien grondig uit.

Mocht je vragen hebben over het kleurenmasker en/of twijfelen welke kleur het beste bij jou haarkleur past? Neem dan contact op met onze kleurenspecialisten via WhatsApp (06-40022886).

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss