tangle teezer

Welkom bij Tangle Teezer: de revolutie in haarverzorging!

In het jaar 2003 bracht kapper Shaun Pulfrey zijn visie tot leven door een innovatieve haarborstel te ontwikkelen die de normen zou veranderen. Een borstel die niet alleen zijdezacht en glanzend haar belooft, maar ook zonder trekken of breken het haar verzorgt. Die droom werd de Tangle Teezer, wereldwijd erkend als de best verkopende haarborstel ooit. Deze is meermaals bekroond vanwege zijn uitmuntende prestaties.

De Tangle Teezer maakt het ontklitten van haar moeiteloos en pijnloos. De unieke eigenschap voorkomt haarbreuk, omdat de borstel niet vast komt te zitten in knopen zoals traditionele borstels dat wel doen. De borstel biedt een ontspannende hoofdmassage, zelfs voor de meest gevoelige hoofdhuid. In tegenstelling tot reguliere borstels en kammen kan de Tangle Teezer vanaf de haarwortel tot aan de punten worden gebruikt.

Met de Tangle Teezer kun je op twee manieren klitten verwijderen: door vanaf de onderkant van het haar met de tanden van de borstel omhoog te werken, of vanaf de bovenkant van het haar met de tanden van de borstel naar beneden gericht. Het resultaat? Snelle, pijnloze ontklitting voor elk haartype, inclusief haarextensies, weaves en black & mixed hair. Daarnaast minimaliseert de Tangle Teezer het breken en beschadigen van het haar.

Een assortiment voor elke behoefte:

Bestel veilig en authentiek:

Lindseys.nl is het officiële verkooppunt van de originele Tangle Teezer. Door uw aankoop te doen bij Lindseys.nl, bent u verzekerd van een authentiek product. Voor advies over de meest geschikte borstel, kunt u onze beauty adviseurs bereiken via WhatsApp op 06-40022886.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss