Zilvershampoo, je hebt er vast wel eens van gehoord. Misschien gebruikt je opa of oma het wel, maar waarom eigenlijk? 
Een zilvershampoo zorgt ervoor dat het gele pigment in/van het haar wordt onderdrukt zodat de grijze kleur mooi egaal blijft.

Waarom is de shampoo paars van kleur? Wanneer je naar de kleurencirkel van Oswald kijkt, staat de kleur paars tegenover de kleur geel. Door het gebruik van de paarse zilvershampoo zal de warme gele haarkleur worden geneutraliseerd en wordt de haarkleur meer assig, beige, grijs.

Zilvershampoo is met name ideaal wanneer je highlights, balayage, dip dye of ombre in je haar hebt. Ook voor mensen met blond haar die graag een koelere kleur willen (as, beige, grijs, wit en platinablond) zijn deze producten geschikt.

Waarom een professionele zilver shampoo? Deze zijn veel milder voor het haar en bevatten meer voedingstoffen en pigment waardoor je uiteindelijk een beter resultaat krijgt. Daarnaast zijn deze shampoos en conditioners zuiniger in gebruik omdat er minder water aan het product is toegevoegd. 

Mocht u nog vragen hebben over zilvershampoos, -conditioners of -maskers neem dan gerust contact op met de hairstylisten van Lindseys kapsalon.

Sorteer op
Sorteer op
© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel