Betalingsmogelijkheden in Nederland
We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

IDEAL 
Gemakkelijk en veilig, betalen via iDEAL. Deze optie kun je kiezen als je via jouw bank internetbankiert.

Vooraf overmaken  
U maakt het verschuldigde bedrag over via bank/giro. Na ontvangst zal Lindseys.nl uw pakket opsturen.

PayPal 
Als u een PayPal account heeft kunt u deze gebruiken om betaling af te handelen op de webshop van Lindseys.nl. Een veilige manier van betalen. Kosten 3% over het totale bedrag.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)  
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden. Kosten 2,8% over het totale bedrag.

Bestelling ophalen
Het is mogelijk om de bestelling op te komen halen. Na het plaatsen van de bestelling kunnen we een datum en tijdstip afspreken. Ophalen kan dan ook alleen op afspraak.

Klarna: hoe werkt betalen met een digitale acceptgiro via Klarna? afterpay 
Klarna via mollie voert voor Lindseys.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen. Zodra u uw bestelling heeft ontvangen, kunt u de factuur betalen via DigiAccept of iDEAL. U kunt bij Lindseys betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,- als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij Klarna dan kunt u een bestelling tot een bedrag van € 200,- betalen met een digitale acceptgiro.De transactiekosten voor de betaalwijze met Klarna zijn € 1,00 + 2,99% per transactie. Van onze betaalpartner Klarna ontvangt u via e-mail een digitale acceptgiro om uw bestelling te betalen via DigiAccept of iDEAL. Ook kunt u deze digitale acceptgiro via tele- of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het AfterPay kenmerk dat op de factuur staat.
LET OP: omdat Klarna de betalingsafhandeling van digitale acceptgirobestellingen voor Lindseys.nl verzorgt, dient u aan Klarna te betalen en niet aan Lindseys.nl. Klarna hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht: Kijkt u voor actuele informatie op de Klarna website.

Bankrekening Lindseys.nl 
Bankrekening: RABOBANK  ten name van lindseys,nl te Helmond. Vermeld altijd je ordernummer bij de betaling.
IBAN nummer: NL44 RABO 0148 9858 31 BIC nummer: RABONL2U

Cadeaubonnen of kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortings- of de cadeaubonvoorwaarden. Deze vindt u in de Algemene Voorwaarden Meer informatie vindt u onder het kopje 'Cadeaubon'.

Aanvullende betalingsmogelijkheid in België

Mister Cash  
Indien u woonachtig bent in België kunt u via Lindseys.nl gebruik maken van Mister Cash, dit is de Belgische variant van het Nederlandse I-DEAL. Met Mister Cash zorgt u voor een directe betaling van uw order zonder tussenkomst van een externe partij. Wij kunnen u hierdoor een snelle levering garanderen. Kosten 1,8% over het totale bedrag.

Aanvullende betalingsmogelijkheid in Duitsland

Sofort Banking  
Indien u woonachtig bent in Duitsland kunt u via Lindseys.nl gebruik maken van Sofort banking, dit is de Duitsche variant van het Nederlandse I-DEAL. Met Sofort banking zorgt u voor een directe betaling van uw order zonder tussenkomst van een externe partij. Wij kunnen u hierdoor een snelle levering garanderen. Kosten 2,8% over het totale bedrag.Kosten 0,9% over het totale bedrag

© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel