De haar verzorging producten van Unite
Unite professional Haarverzorgings producten  
Dit exclusieve haarverzorgingsmerk is afkomstig uit Amerika en is al jaren een begrip bij internationale celebrities als Heidi Klum, Eva Longoria & Sienna Miller. Andrew Dale is de grondlegger heeft hiermee een begrip in de haarverzorgingsmarkt geïntroduceerd. Wat ooit begon als één enkel product de "Unite 7 Seconds Leave-in Condition", revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een complete productlijn. 

De producten van Unite zijn niet op dieren getest, hebben geen overheersende geur en zijn niet vet. Met de feedback dat Unite krijgt van diverse salons over de hele wereld, worden producten ontwikkeld die aansluiten op de wensen en behoeften van de consument.

Unite vooruitstrevend
De haarverzorgingsproducten zijn ontwikkeld om het haar in het juiste model te laten zitten, ongeacht de weersomstandigheden. Volgens Unite is een kapsel meer dan alleen een model, het vormt een onderdeel van de mode. Dit vormt ook de reden dat de Unite haarproducten continue doorontwikkeld worden. Kort samengevat sluiten de Unite haarproducten aan bij de huidige mode en trends.

Volgens Unite is een kapsel meer dan alleen een model, het vormt een onderdeel van de mode. Dit vormt ook de reden dat de Unite haarproducten continue doorontwikkeld worden. Kort samengevat sluiten de Unite Unite Hybrid aan bij de huidige mode en trends. Unite Hybrid producten kunt u het beste toepassen op vochtig of droog haar. "Hold factor" is de sterkte van de producten. 1= minst stevig en 10= zeer stevig

Unite Blonda toning System: Verzorging voor blond haar.
Unite Boing Curl Care system: Verzorging voor krullend haar.
Unite 7 Seconds System: Verzorging voor statisch en pluizig haar.
Unite U Luxury System: Zorgt voor intens glad, glanzend en zacht haar.
Unite Boosta System: Producten voor meer volume.
Unite Lazer Straight: Zorgt voor intens glad, glanzend en zacht haar.

Unite is online te bestellen bij Lindseys.nl
Of u nu reinigingsproducten voor het haar wilt, of styling producten, één voor één zijn alle producten van Unite van hoge kwaliteit. Lindseys.nl heeft alle Unite producten op voorraad waardoor uw bestelling de volgende werkdag al in huis kan zijn. Lindseys.nl heeft zeer concurrerende prijzen op alle Unite producten, waardoor u bij ons de scherpste prijzen van Unite treft.

Geen allergische reactie en vrij van 
De producten van Unite bevatten geen zout, sulfaat en parrabenen, gluten, DEA, MEA en sodiumchloride waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. Er kunnen geen allergische reacties plaatsvinden.

Heeft u vragen over Unite? Neem dan contact op met het sales team van de Lindseys.nl via WhatsApp 06-400222886

Sorteer op
Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss