Sorteer op
Sorteer op

chi stijltang lindseys
CHI STIJLTANG IS VAN ZEER HOGE KWALITEIT EN VEELZIJDIG 
In 2001 produceerde Dr. Shami van Farouk systems de allereerste CHI originele Ceramic stijltang. Deze stijltang is van hoge kwaliteit en maakt gebruik van allernieuwste technologie om zijdeachtig, glanzend en kroesvrij haar te creëren. In de loop de jaren zijn deze stijltangen zeer populair in Nederland geworden en vliegen bij ons de deur uit, wees er dus snel bij! De tools van CHI zijn onmisbaar voor elke vrouw of je nu van stijl, krul, slag, twist of wave haar wil. Ook vele top stylisten en BN'ers gebruiken de professionele stijltangen van CHI met veel plezier. Gebruik voor een optimaal resultaat een hitte beschermer zoals de CHI 44 iron deze beschermt tegen de hitte van stylingtools.

VOORDELEN

  • Lange levensduur
  • Binnen 30 seconden op temperatuur
  • Temperatuurregelaar daarom geschikt voor fijn haar, normaal-gekruld haar en stug-weerbarstig haar
  • Digitale technologie zorgt voor maximale verwarming en controle
  • Perfecte warmteregulatie

ASSORTIMENT CHI STIJLTANGEN
CHI G2: heeft keramische platen die voorzien zijn van titanium voor perfecte warmteregulatie.
CHI ONYX EURO SHINE: maakt gebruik van onyx-keramische platen om twee keer meer ionen te produceren.
CHI LAVA: maakt gebruik van vulkanische lava in combinatie met de kracht van keramiek waardoor dat je deze stijltang op lagere temperatuur kunt gebruiken.
CHI NANO: maakt gebruikt van Nano Silver Technologie, verwijdert bacteriën en maakt de omgeving steriel.

KERAMISCHE PLATEN
De keramische platen van de CHI stijltang zorgen ervoor dat het haar niet beschadigd en het vochtgehalte op peil blijft. Zo zal het haar altijd glanzend, glad, verzorgd en gezond zijn.

DUAL VOLTAGE
Reis de wereld rond en maak gebruik van je favorieten CHI stijltang. Iedereen haar tool van CHI heeft een ingebouwde dual voltage waardoor je hij wereldwijd gebruik kan worden.

GARANTIE
Om de kwaliteit van de CHI stijltangen te garanderen, biedt CHI en samenwerking met Lindseys twee jaar garantie op al haar stijltangen.

ORIGINELE EN LET OP VOOR NAMAAK
Lindseys.nl is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland en garandeert dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur.

De CHI tangen zijn in onze online webwinkel veilig, goedkoop en eenvoudig te bestellen. Lindseys.nl is officieel verkooppunt van CHI in Nederland. Daarnaast wordt u stijltang GRATIS bezorgt binnen Nederland. Heeft u vragen over de stijltangen van CHI?  
Bel onze beauty adviseurs + 31 (0) 492 842314,  WhatsApp 06 - 400 22 886 of  neem contact op via ons contactformulier

© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel