conditioners
Een professionele conditioner mag absoluut niet ontbreken aan de routine van jouw haarverzorging. Zowel een professionele shampoo als conditioner vormen de ultieme basis van een gezond en verzorgd kapsel. Conditioner verzorgt je haar, geeft het glans en maakt je haar heerlijk zacht. Een prettige toevoeging is dat een contioner je haar makkelijk doorkambaar maakt.

In de professionele conditioners zitten minder of geen synthetische siliconen. De pH-waarde van een kappersconditioner is pH-neutral waardoor je hoofdhuid niet wordt aangetast, de vochtbalans in stand wordt gehouden en geverft haar zijn kleur langer behoudt. Een professionele conditioner bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en is meer geconcentreerd waardoor je veel langer met deze conditioner kunt doen.

Word je haar wat slapper na het gebruik van een conditioner, probeer dan eens onze leave-in conditioner. Deze hoef je niet uit te spoelen en is minder zwaar. Een conditioner kun je het beste alleen in de lengte en in de punten van je haar aanbrengen. Voor elk haartype heeft Lindseys.nl wel een bijpassende conditioner/crèmespoeling. Zo zijn er conditioners voor gekleurd, beschadigd, fijn, droog of krullend haar. 

 

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss