Service, Reparatie en Garantie bij Lindseys.nl

Algemene Vragen of Klachten 
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via WhatsApp op 06-40022886 of stuur een e-mail naar info@lindseys.nl. Ook voor klachten staan we voor je klaar op bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres. We nemen je klacht direct in behandeling en streven ernaar om binnen drie werkdagen te reageren.

Verkeerde Levering? 
Ontving je een onjuiste levering? Laat het ons weten via onze klantenservice op WhatsApp. Onze medewerkers helpen je graag verder en zullen het probleem direct met je oplossen.

Defect Product binnen Garantieperiode? 
Op alle elektronische producten van CHI en Ghd geldt een garantie van twee jaar op de elektronica. Voor een defect product binnen de garantieperiode, stuur het retour met een kopie van je factuur naar:

Lindseys.nl T.a.v.
Afdeling Klantenservice
Hulshoeve 17
5708SL Helmond

Let op: Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren! Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. We adviseren je het pakket te verzekeren, omdat je zelf verantwoordelijk bent voor de retourzending. Klachten worden binnen drie dagen na ontvangst in behandeling genomen en opgelost.

Wat kun je niet retourneren? 
Enkele uitsluitingen voor retourzendingen zijn verbruiksartikelen die al geopend zijn, zoals shampoos, conditioners, gel en wax. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden.

Retourneren van een Ongewenst Product 
Indien een product niet aan je verwachtingen voldoet, retourneer het dan binnen 14 dagen na ontvangst (deze datum is bekend bij PostNL) in verkoopbare staat. Verbruiksartikelen kunnen niet geretourneerd worden, zoals shampoos, conditioners en stylingsartikelen. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Na verwerking zal Lindseys.nl het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op je rekening.

Stuur het product retour met een kopie van je aankoopfactuur naar:

Lindseys.nl
T.a.v. Afdeling Klantenservice
Hulshoeve 17
5708SL Helmond

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss