Algemene vragen of klachten
Heb je vragen, dan kun je ons via Whats-App bereiken 06-40022886 of E-mail: info@lindseys.nl

Ook voor klachten kun je op bovenstaand telefoonnummer of e-mail terecht. We nemen je klacht direct in behandeling. Binnen drie werkdagen ontvang je een reactie van ons.

Wat te doen bij een verkeerde levering?
Heb je een verkeerde levering ontvangen, neemt dan contact op met onze klantenservice via Whats-App. Onze medewerkers helpen je graag verder en lossen dit probleem direct met je op.

Wat te doen bij een defect product binnen de garantie periode?
Op alle elektronische producten van CHI en Ghd heb je twee jaar garantie op de elektronica. Stuur het defecte product retour met een kopie van je factuur.

Stuur het product samen met de formulieren retour naar:
Lindseys.nl
T.a.v. Afdeling Klantenservice
Hulshoeve 17
5708SL Helmond

Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren! Retourzendingen die ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd naar Lindseys.nl worden gestuurd, worden niet door ons geaccepteerd. Tevens raden we je aan om het pakket te verzekeren. Je bent namelijk zelf aansprakelijk voor de retourzending. Je klacht wordt binnen drie dagen na ontvangst in behandeling genomen en opgelost.

Welke producten kan ik niet retourneren?
Enkele uitsluitingen voor retourzendingen zijn verbruiksartikelen die al geopend zijn, zoals shampoos, conditioner, gel, wax etc. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe een product retourneren dat niet bevalt?
Heb je online een product aangeschaft en het voldoet niet aan je verwachtingen? Stuur het product dan naar ons terug. Je dient het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren (hiervoor geldt de datum van ontvangst die bekend is bij PostNL). Het product moet in verkoopbare staat zijn. Een verbruiksartikel retourneren is niet mogelijk. Dit geldt voor producten als shampoos, conditioner, stylingsartikelen en dergelijke. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na ontbinding zal Lindseys.nl het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op je rekening.

Stuur het product retour met een kopie van je aankoopfactuur naar:

Lindseys.nl
T.a.v. Afdeling Klantenservice
Hulshoeve 17
5708SL Helmond

© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel