beautyblender
Jij wilt vast ook dat je make-up perfect zit! Gebruik bij het aanbrengen van je foundation de originele BeautyBlender!
Deze spons blend jouw make-up tot een flawless look! Dit exclusieve sponsje heeft een zeer hoge kwaliteit, is flexibel en zacht en vormt zich daardoor perfect naar de contouren van je gezicht. Met de Beautyblender is het super makkelijk om make-up aan te brengen op het gezicht. Gebruik de Beautyblender ook voor het aanbrengen van onder andere primers, BB creams, foundations, crème blush en poeders of andere producten. De make-up sponjes zijn namelijk latexvrij, eivormig en te verkrijgen in de kleuren rosé, paars, zwart en wit.

Over de beautyblender
De beautyblender is gemaakt van 100% latex-vrij gepatenteerd materiaal en vormt zich perfect naar de contouren van het gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken, zoals de neus en de ogen, te bereiken. De onderkant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakten zoals wangen en voorhoofd.  Gebruik je beautyblender met je favoriete producten en creëer perfecte coverage met minimaal make-up verbruik!

We're so excited! The original beautyblender heeft wederom de Allure Best of Beauty awardgewonnen in de categorie tools. 
Dit is de negende keer dat de super populaire beautyblender deze award wint! 
De Allure Best of Beauty awards behoren tot de belangrijkste awards in de beauty-industrie. Dit willen wij natuurlijk graag kenbaar maken.

How to use
Een beautyblender is gemakkelijk in gebruik. Simply wet.squeeze.bounce!

  • wet. Maak je beautyblender nat zodat hij ongeveer twee keer zo groot wordt.

  • squeeze. Knijp het overtollige water eruit en droog in een handdoek.

  • bounce. Dep je beautyblender tegen je gezicht bij het aanbrengen van make-up.

  • cleanse. Reinig je beautyblender na elk gebruik om hem in topconditie te houden.

  • replace. Vervang je beautyblender na elke drie maanden. 

De Originele Beautyblender online kopen
Verlangt ook u naar het egale effect van de foundation of make-up? Dan is de Beautyblender  zeker iets voor u!
Koopt u de Beautyblender bij ons in de beautyshop dan kunt u ervan uitgaan dat wij uiterste zorg zullen dragen voor het product. Daarnaast kunnen wij erg snel leveren, als u op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan heeft u het product de volgende dag nog in huis! Wij bieden meerdere betaalmogelijkheden aan, zodat u kunt betalen zoals het u past.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss