Sorteer op
Sorteer op

marc inbane zelfbruiners
MARC INBANE VERKOOPPUNT HELMOND - BRANDEVOORT

21 april 2012: Eerste productlancering. Legendarische natuurlijke bruiningsspray. Na het missen van een vlucht op Schiphol, waakten de makers van Mark Inbane over voorbijgangers. We merkten al snel het verschil in uiterlijk en gedrag tussen vertrekkende en terugkerende reizigers. Teruggekeerden zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat een positief effect had op hun houding. Dit is de reden waarom het idee van natuurlijke bruiningsspray is geboren. Inmiddels wordt de Natural Tanning Spray beschouwd als dé Original. Want waar het ooit begon met een enkel product, kunnen we nu spreken van een volwaardige en exclusieve collectie met tanning, skin care, sun protection en luxe handmade candles.

Supertrots zijn wij van Lindseys.nl dat wij het verkooppunt van Marc Inbane tanning producten mogen zijn. 

MARC INBANE is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de wereld van luxe tanningcosmetica.
Dit product is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal-gebruinde huid.  Een verantwoord alternatief zonder schadelijke UV-straling. Gun jouw huid het allerbeste met de luxe producten van MARC INBANE.

Alle producten uit de MARC INBANE collectie worden door een eigen R&D-team met veel passie & meesterschap ontwikkeld. De meest pure en zeldzame ingrediënten worden wereldwijd zorgvuldig geselecteerd door onze trendscouts: in Japan ontdekten we zo het unieke 3e generatie Hyaluronzuur SLMW.

Marc Inbane is een Nederlands premiummerk, gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige cosmetica met het accent op tanninggebied. Een combinatie van pure ingrediënten, vakmanschap, minimalistisch design en professionaliteit gedurende het hele proces, maakt MARC INBANE vooruitstrevend in de wereld van luxe cosmetica. De natural tanning spray van Marc Inbane kun je heel eenvoudig zelf aanbrengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De Marc Inbane zelfbruiners bevatten van natuurlijke producten zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. Ook zijn de producten van Marc Inbane dermatologisch getest en worden ze dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten.

Samenvatting van Marc Inbane

 • Vlekt niet en makkelijk aan te brengen
 • Vrij van parabenen en siliconen
 • Dermatologisch goedgekeurd en hypoallergeen
 • Vegan en natuurlijke ingredienten 
 • Award winning 4-fold tanningtechnologie
 • Verantwoord een mooi bruin kleurtje, zonder blootstelling aan de sterke (én schadelijke) zonnestralen
 • Geurloos en laat geen oranje gloed achter
 • Vrij van conserveringsmiddelen

Hoe is Marc inbane tanning spray ontstaan
Marc Inbane is bedacht door een stel jonge mensen ze heten: Ingo, Bart en Nele. Vandaar de naam Inbane kijk maar eens naar hun namen en daar hebben ze de 1ste twee letters van gebruikt. Hun verhaal is begonnen op het vliegveld waar ze reizigers zagen voorbijlopen en al snel zagen ze dat terugkerende reizigers er stralender en gezonder uit zagen dankzij hun een mooie bruine huid. Omdat we tegenwoordig een druk leven hebben en de zon helaas niet altijd in Nederland is voor veel mensen lastig om die gezonde teint te krijgen.

Waarom niet schadelijk?
Met de Marc Inbane Natural Tanning Spray wordt de huid gebruind, zonder in aanmerking te komen met de zon. Zo kunnen de schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank vermeden worden.  De Marc Inbane Tanning Spray is geschikt voor alle huidtypes en is aan te brengen over het hele lichaam. Het resultaat? Een egale, gebruinde huid die tot wel vijf dagen houdt.

MARC INBANE spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren en past de meest recente ontdekkingen van de cosmetische wetenschap toe in haar tanningproducten.

Duurzaam en Optimaal gebruik 
De productverpakkingen van MARC INBANE zijn ontwikkeld met een Bag-on-Valve System of Airless Packaging. De productverpakkingen van MARC INBANE zijn ontwikkeld met een Bag-on-Valve System of Airless Packaging.

De Tanning Sprays en Shower Foam zijn uitgerust met een Bag-on-Valve System. Dit systeem bestaat uit een zakje met productvloeistof die aan het spuitbusventiel is gelast. De luchtdruk, die daarna wordt toegevoegd, zorgt voor een optimale lediging van het zakje. Dit systeem vervangt drijfgas en is vele malen beter voor het milieu.

Andere voordelen zijn:

 • Langer houdbaar zonder toevoeging van conserveermiddelen
 • Product gaat op tot de laatste druppel, dus geen productverlies
 • Je kan de fles 360°C roteren en dus ook ondersteboven gebruiken
 • Het product wordt niet vermengd met drijfgas en is dus niet schadelijk voor de huid
 • De fles kan makkelijker worden gerecycled

Het assortiment van Marc Inbane
Behalve de Natural Tanning Spray vindt u bij Lindseys.nl ook nog een handige Tanning Glove die speciaal ontwikkeld is om de Natural Tanning Spray mee in te masseren. Ook heeft de Marc Inbane Powder Brush is een luxueuze borstel met zijdezachte haartjes, deze is speciaal ontwikkeld voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders.

Samenvatting van de producten van Marc Inbane

Vragen over de Marc Inbane tanning producten? Neem contact op met onze tanningadviseurs. Zij zijn 24/7 te bereiken via whats-app +31 (0)6-400 22 886 

© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel