Cadeaubonnen bij Lindseys.nl: Verras met Stijl en Schoonheid 
Met een cadeaubon van Lindseys.nl schenk je een prachtige kappersbehandeling of een beauty product naar keuze aan een vriend(in), familielid of collega. Perfect voor verjaardagen, Moederdag, kerst, jubilea of gewoon als spontaan gebaar gedurende het hele jaar. Een veelzijdig en gewaardeerd geschenk voor elke gelegenheid.

Ontdek Onze Cadeaubonnen 
Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 5,00 en kunnen worden gebruikt voor behandelingen en/of producten. Je hebt de keuze uit digitale cadeaubonnen, direct per e-mail te ontvangen, of fysieke cadeaubonnen die per post worden verzonden. Heb je haast? Verras dierbaren met onze Last-Minute Cadeaubon van Lindseys.nl! Binnen 24 uur ontvang je een digitale cadeaubon in je mailbox.

Hoe koop je een Cadeaubon? 
Vragen over onze cadeaubonnen? Neem contact op met onze beauty adviseurs via WhatsApp op +31 6 400 22 886 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Inwisselen van je Cadeaubon 
Om je cadeaubon te gebruiken, voer je na het selecteren van je artikelen de code in bij Stap 2: Betaalwijze. Kopieer en plak de code om vergissingen te voorkomen. Klik op "Kortingscode gebruiken" om de code te activeren. Een succesvolle verwerking zal direct het te betalen bedrag verminderen. Indien de code niet correct wordt verwerkt, verschijnt er een melding met uitleg.

Problemen met de Cadeaubon? 
Als de prijs niet is aangepast na het invoeren van de code, is deze mogelijk niet correct verwerkt. Voer de code opnieuw in en klik op 'Kortingscode gebruiken'. Wil je de cadeaubon verwijderen? Klik dan op het kruisje voor het kortingsbedrag. 

Sorteer op
 • Digitale Cadeaubon
  Digitale Cadeaubon

  ✓ Inwisselbaar in onze winkel in Helmond
  ✓ Inwisselbaar voor een salon behandeling
  ✓ Inwisselbaar in de Online Shop
  ✓ Geen verzendkosten
  ✓ Onbeperkt geldig
  ✓ Al vanaf €5 mogelijk
  ✓ Binnen 12 uur in email box

 • Cadeaubon per post
  Cadeaubon per post

  ✓ Inwisselbaar in onze winkel in Helmond
  ✓ Inwisselbaar voor een salon behandeling
  ✓ Inwisselbaar in de Online Shop
  ✓ Mooi verpakt
  ✓ Onbeperkt geldig
  ✓ Al vanaf €5 mogelijk
  ✓ Thuisbezorgd binnen 24 uur

  € 5,00
 • Cadeau inpakservice
  Cadeau inpakservice

  Nieuw bij lindseys.nl, de inpakservice.

  Wil je een mooi cadeautje van Sinterklaas, kies dan voor onze inpakservice. Wij pakken het cadeautje graag voor je in. De afbeelding die getoont wordt is een voorbeeld!

  €0,20 is per…

  € 0,20
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss