Sorteer op
 • Digitale Cadeaubon
  Digitale Cadeaubon

  ✓ Inwisselbaar in onze winkel in Helmond
  ✓ Inwisselbaar voor een salon behandeling
  ✓ Inwisselbaar in de Online Shop
  ✓ Geen verzendkosten
  ✓ Onbeperkt geldig
  ✓ Al vanaf €5 mogelijk
  ✓ Binnen 12 uur in email box

 • Cadeaubon per post
  Cadeaubon per post

  ✓ Inwisselbaar in onze winkel in Helmond
  ✓ Inwisselbaar voor een salon behandeling
  ✓ Inwisselbaar in de Online Shop
  ✓ Mooi verpakt
  ✓ Onbeperkt geldig
  ✓ Al vanaf €5 mogelijk
  ✓ Thuisbezorgd binnen 24 uur

  € 5,00
 • Cadeau inpakservice
  Cadeau inpakservice

  Nieuw bij lindseys.nl, de inpakservice.

  Wil je een mooi cadeautje van Sinterklaas, kies dan voor onze inpakservice. Wij pakken het cadeautje graag voor je in. De afbeelding die getoont wordt is een voorbeeld!

  €0,20 is per…

  € 0,20

Cadeaubonnen Lindseys.nl
Met het Lindseys Cadeaubon geeft u een geweldige kappersbehandeling of een beauty product naar keuze cadeau aan een vriend(in), familielid of collega. Je kunt onze cadeaubon bijvoorbeeld geven als verjaardagscadeau, als geschenk voor Moederdag, als kerstcadeau, jubileum of gewoon om zomaar aan iemand te geven. Kortom, een ideaal geschenk voor veel gelegenheden, gedurende het hele jaar. Bekijk hier welke cadeaubonnen wij aanbieden. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 5,00. De bon kan gebruikt worden voor behandelingen en/of producten.

(Digitale) Cadeaubon 
Bij Lindseys kun je kiezen uit digitale cadeaubonnen of cadeaubon die per post worden opgestuurd. 
Kun je niet kiezen of heb je echt geen tijd meer? Verras je geliefden dan met een Last-Minute Cadeaubon van Lindseys.nl! Je stelt zelf een digitale cadeaubon samen door een bedrag te kiezen. Binnen 24 uur heeft u de digitale cadeaubon in uw mailbox!!

Cadeaubon kopen?
Heeft u vragen over de cadeaubon van Lindseys.nl?  Bel onze beauty adviseurs + 31 (0) 492 842314 of  neem contact op via ons contactformulier

Cadeaubon inwisselen
Om een cadeaubon te kunnen gebruiken, kan u nadat u uw artikelen heeft gekozen de code invoeren bij Stap 2. Betaalwijze.

Bij het invoeren van de code is het verstandig de code te kopiëren en te plakken zodat u geen vergissingen maakt met bijvoorbeeld hoofdletters of cijfers. Daarna drukt u op de knop “Kortingscode gebruiken”. Er zal een melding in beeld verschijnen dat de kortingscode met succes is verwerkt en het te betalen bedrag wordt direct verminderd met uw korting. Mocht de cadeaubon niet met succes verwerkt worden dan zal er een melding komen te staan waarom de kortingscode niet is verwerkt.

Is de prijs niet aangepast na het invoeren van de code? Dan is de code niet verwerkt. Vul opnieuw de code in en druk op ‘Kortingscode gebruiken’.

Wilt u de cadeaubon verwijderen? Klik dan op het kruisje dat voor het kortingsbedrag staat

Heeft u vragen over de cadeaubon van Lindseys.nl? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

 

© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel