Volumepoeder

Wil jij meer volume en textuur in je haar met een natuurlijk finish? Koop dan haarpoeder bij Lindseys
Met de veelzijdige poeders uit ons assortiment geef je je kapsel extra grip en textuur voor een langdurige volumineuze look. Breng haarpoeder aan op droog haar en masseer het goed in bij de haarwortels. Style je haar vervolgens zoals je gewend bent, en ervaar het verschil! Ben je op zoek naar extra versteviging zonder je haar te verzwaren? Koop dan haarpoeder: extra fijn voor een lichtgewichte textuur en versteviging. Je kunt haarpoeder ook erg goed gebruiken wanneer je voor een opgestoken coupe gaat. Zelfs een klein beetje poeder is al voldoende om je haren extra grip en volume te geven zodat je kapsel de rest van de dag in model blijft! 

Het voordeel van een professionele kappers volume poeder is dat je maar een klein beetje nodig hebt om meer volume te creëren. Volume poeder, ook wel volume powder genoemd, geeft een langdurig resultaat. De hele dag ben je verzekerd van haar dat prachtig in model zit. 
Dreigt je kapsel in de loop van de dag toch een beetje in te zakken? Geen paniek! Door je handen even door je haar te bewegen activeer je het ingebrachte poeder. Binnen een paar seconden heb je weer een stevige haardos! Haarpoeder geeft een natuurlijk resultaat, is makkelijk uitwasbaar en is gemaakt van de beste ingrediënten die niet schadelijk voor je haar zijn.

Wil je meer weten over haarpoeder of welke variant het beste bij jouw haartype past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via whats-app 06-40022886

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss