Ontdek de Magie van BioSilk voor Stralend Haar

BioSilk staat voor de essentie van schoonheid en innovatie in haarverzorging sinds de introductie van Silk Therapy door Farouk Systems in 1986. Het verhaal begint met een visionair idee – het gebruik van natuurlijke pure zijde als een krachtig ingrediënt in haarproducten.

Het begon allemaal met Farouk Shami, een pionier in de haarverzorgingsindustrie, die de voordelen van zijde-eiwitten diepgaand bestudeerde. Hij ontdekte het ongeëvenaarde vermogen van zijde om het haar te versterken, glans te geven, krullen te temmen en gespleten punten te voorkomen. De zijdeproteïnen bevatten 17 van de 19 aminozuren die ook in ons eigen haar voorkomen, waardoor zijde een opmerkelijke match is met de natuurlijke structuur van het haar.

BioSilk Silk Therapy werd al snel een iconisch product en blijft wereldwijd het nummer één zijden haarverzorgingsproduct. Met zijn innovatieve formule, gebaseerd op zijde-eiwitten, heeft het talloze schoonheidsprijzen gewonnen en wordt het geprezen door professionals in haarverzorging over de hele wereld.

Het succes van BioSilk Silk Therapy leidde tot een uitgebreide collectie haarproducten die elk haartype en elke behoefte omvat. BioSilk biedt verschillende productlijnen:

Elke lijn, ieder met zuivere zijde, belooft de unieke combinatie van kracht, vochtregulatie en bescherming.

BioSilk streeft ernaar om voorop te blijven lopen in de haarverzorgingsindustrie, met voortdurende innovatie en uitmuntende kwaliteit. Welkom bij BioSilk, waar de magie van zijde je haar laat stralen.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss