HaarlakBen jij op zoek naar een professionele en fijne kappershaarlak die je haren langer in model houden dan ben je hier op jet juiste adres. 
Lindseys heeft een uitgebreid assortiment hairsprays van professionele kappersmerken waarmee je kapsel gedurende de dag goed in model blijft. Wist je dat haarlak een van de meest gebruikte stylingproducten is van zowel vrouwen als mannen. De haarlakken zijn gebaseerd op aerosol en non-aerosol. Bij een aerosol haarlak komt er net zolang haarlak uit de bus als dat jij de hairspray indrukt. De verstuiving is ook fijner als bij de non-aerosol versie waardoor deze het beste gebruikt kan worden bij dun en fijn haar. Bij de non-aerosol variant geeft de spuit een kortstondige spray, ook al houd je de knop langer ingedrukt.

Je hebt de keuze uit verschillende sterktes. Kies een haarlak met hoge sterkte als je weerbarstig haar hebt wat moeilijk in model blijft zitten. Ook perfect voor opsteekkapsels. Kies voor een minder sterke haarlak als je je kapsel lekker luchtig wilt houden met veel volume. Wil je alleen pluizend haar tegengaan kies dan voor een variant met een lage hold. 

Maak gebruik van de handige filterfunctie op deze site om jouw meest geschikte haarlak te vinden.

Ook onze haarlakken bevatten een hogere concentratie aan voedende ingrediënten welke niet schadelijk zijn voor het haar en daarnaast nog eens zuinig zijn in gebruik.

Mocht je willen weten welke haarlak het beste bij jou past neem dan vrijblijvend contact op met een van onze professionals, zij zijn 24/7 bereikbaar via whatsapp. 

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss