Droogshampoo kopen?
Droogshampoo - tegen vet haar, voor meer volume en een snelle opfrisbeurt! 
Er zit een duidelijk kwaliteitsverschil tussen de kappers droogshampoo of die van de drogisterij om de hoek. De kappers droogshampoo bevat betere ingrediënten. Hierdoor word je haar niet dof, niet wit en houdt het je haar heel natuurlijk. Gebruik de droogshampoo op droog haar, borstel goed door en je bent klaar voor vertrek.

Wat is een droogshampoo?
Een droogshampoo is een poederspray dat het talg, wat het haar vet maakt, absorbeert. De droogshampoo trekt dus als het ware vet uit je haren en maakt de hoofdhuid schoon. Dit heeft als voordeel dat minder frisse luchtjes verdwijnen en het haar weer heerlijk gaat ruiken. Hierdoor ziet het haar er natuurlijk en niet vettig uit, daarnaast krijgt het meer volume.

Het voordeel van een droogshampoo is dat je je haren minder vaak hoeft te wassen waardoor je haar minder snel beschadigd, en krullend haar niet uitdroogt. Omdat je je haar dus minder vaak wast blijft ook de haarkleur langer mooi. Natuurlijk bespaar je ook heel veel tijd. De droogshampoo ondersteunt de talgproductie, kalmeert de hoofdhuid en zorgt voor meer textuur en volume. 

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss