Sorteer op
Sorteer op

CHI Krultang
Met de keramische CHI krultang creëer in een handomdraai lang houdbare krullen en daarom een onmisbaar haartool. 
Wil je meer volume, golven of juist een bos met krullen? Met deze gewilde CHI Krultang is het allemaal mogelijk. De CHI krultang maakt gebruik van negatieve ionen waardoor de krullen minder statisch en het haar in gezonde conditie houd. De krultangen van CHI zijn met zorg geproduceerd en van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de CHI-krultangen allemaal met digitaal temperatuurdisplay. Dit maakt de CHI krultang voor ieder haartype geschikt. CHI heeft uitgebreide collectie aan krultangen met allemaal verschillende functies. De krultangen zijn er in verschillende maten verkrijgbaar van een halve inch tot anderhalve inch. Daarnaast warme de krultangen snel op en hebben een draaibaar snoer voor eenvoudige bediening. Zo creëer je eenvoudig de mooiste krullen.

Keramische staaf
CHI-krultangen zijn de eerste tools die verrijkt zijn met keramische staaf voor optimale sterkte en warmteregulering. Deze combinatie zorgt voor duurzaamheid en een verbluffende prestaties. Tenslotte heeft CHI een automatische krultang. Deze krultang heeft een klem en rolt het haar automatisch in en zorgt voor mooie langdurige krullen.

Garantie en Service
Wanneer u een koopovereenkomst sluit met Lindseys.nl bent u verzekerd van het originele producten en kunt u genieten van uitstekende aftersales. CHI geeft in samenwerking met Lindseys.nl twee garantie op de CHI-krultangen.

CHI Krultang kopen
Met de CHI Krultang maak je eenvoudig de mooiste krullen. Daarnaast worden alle CHI krultangen binnen Nederland, België en Duitsland GRATIS en verzekerd naar u toegezonden. En besteld u ze vandaag voor 16 uur worden ze de volgende dag door post.nl bezorgt. 
Wilt u graag advies krijgen over de juiste maat CHI krultang voor uw haar dan kunt u contact opnemen met onze getrainde beauty deskundigen via WhatsApp 06-40022886 of via ons contactformulier

© 2009 - 2023 Online Haar en Make-up producten kopen? - Lindseys.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel