alter ego collectie

Stap binnen in de wereld van exclusiviteit en verfijning met Alter Ego - het kappersmerk dat de normen van haarverzorging naar een hoger niveau tilt. In onze salon omarmen we de unieke kwaliteit van Alter Ego, waarvan de haarkleuring, zilver shampoo en kleurenmaskers exclusief worden gebruikt en verkocht.

Alter Ego vertegenwoordigt de belofte van hoogwaardige haarkleuring die niet alleen levendigheid en diepte toevoegt aan je haar, maar ook zorgt voor een duurzaam en stralend resultaat. De kleurlijn van Alter Ego biedt een uitgebreid scala aan kleuren die zijn geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde pigmenten voor een perfecte kleurmatch en langdurige glans.

De Zilver Shampoo van Alter Ego is een ware parel onder onze producten. Deze shampoo is speciaal samengesteld om ongewenste gele tonen in blond, grijs en geblondeerd haar te neutraliseren, met een verbluffend helder resultaat. Het biedt niet alleen een diepe reiniging, maar ook een verhelderende glans die je haar laat stralen.

Voor thuisgebruik bieden we de kleurenmaskers van Alter Ego aan, die fungeren als een ware boost voor jouw haarkleur tussen salonbezoeken in. Deze kleurenmaskers zijn ontworpen om de kleur levendig te houden en het haar te voeden met verzorgende ingrediënten, zodat je haar er altijd fris en stralend uitziet.

Wat Alter Ego onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook de betaalbaarheid ervan. Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij onze klanten de luxe van Alter Ego-producten voor een zeer betaalbare prijs.

Ontdek de kracht van Alter Ego en trakteer je haar op een verwennerij van luxe en kwaliteit die niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar is. Kom langs en ervaar zelf de transformatie die Alter Ego-producten kunnen brengen naar jouw haar. 

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss