Unite Finishing
Unite bevat een assortiment aan finishing producten voor verschillende haartypes. 
De internationale celebrities als Heidi Klum, Eva Longoria & Sienna Miller gingen u al voor. Andrew Dale, de grondlegger, heeft hiermee een begrip in de haarverzorgingsmarkt geïntroduceerd. Door dit brede assortiment aan Unite finishingproducten is er voor ieder wel wat wils en kunt u elke look creëren die u wenst. Zo kunt u met de Unite finishingproducten gaan voor een gladde en rechte look, tot een volle look met veel body in het haar.

De haarverzorgingsproducten zijn ontwikkeld om het haar in het juiste model te laten zitten, ongeacht de weersomstandigheden. Volgens Unite is een kapsel meer dan alleen een model, het vormt een onderdeel van de mode. Dit vormt ook de reden dat de Unite haarproducten continue doorontwikkeld worden. Kort samengevat sluiten de Unite haarproducten aan bij de huidige mode en trends.

De producten van Unite zijn niet vet, hebben geen overheersende geur en worden niet getest op dieren. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen, gluten, sodiumchloride, DEA, MEA en sulfaten waardoor ze geschikt zijn voor iedereen!

Heeft u vragen over Unite? Neem dan contact op met het team van de Lindseys.nl via whats-app 06-40022886

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss