Unite-7-seconds.jpgFall in love in 7SECONDS. Maak je klaar voor een levensverandering en ervaar gezond haar met een prachtige glans. 
De producten uit de Unite 7Seconds familie zijn hydraterend, geven een blijvende glans en beschermen de haarkleur. Geschikt voor alle haartypes.

Unite 7 seconds shampoo 
Maak je klaar voor een verandering en ervaar gezond haar met een prachtige glans. De shampoo beschermt je haar tegen UV straling, warmte en gaat kleurvervaging tegen. Is er meer? Ja! De shampoo is ook nog eens sulfaat, parabenen en natriumchloride vrij.

Unite 7 seconds conditioner 
Wordt verliefd op de rijk gehydrateerde conditioner die perfect past bij de 7SECONDS shampoo. Het geeft niet alleen een briljante glans, maar het beschermt je haar ook tegen UV stralen, warmte en hij gaat kleurvervaging tegen. Natuurlijk is het sulfaat, parabenen en natirumchloride vrij.

Unite 7 seconds Detangler 
Dankzij de 7SECONDS Detangler is het gemakkelijk en pijnloos om je haren door te kammen. De leave-in spray heeft de perfecte balans tussen lichte eiwitten en hydrataties. Het sluit de opperhuid af en beschermt je haar de hele dag. Een must voor chemisch behandeld haar, maar ook als UV- en hitte beschermer. Tot op de dag van vandaag is deze ontklitter, conditioner en UV+ beschermer in één, ruim 3,5+ miljoen flacons verkocht (en loopt de teller gewoon door). Volgens de statistieken van 2019 werd er elke minuut een flacon UNITE 7SECONDS Leave-in Detangler verkocht.

Unite 7 seconds BlowOut Crème 
De blow-controlling formule verlengt de duur van je BlowOut, verwijdert kroes, maakt het haar glad en glanzend zonder het te verzwaren. De föhnborstel zal moeiteloos door het haar glijden, beschermt de lengte en perfectioneert voor langdurige finish.

Unite 7 seconds Glossing 
Een glans spray die niet alleen droog en luchtig is maar ook een ultieme hittebescherming biedt.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss