Unite-Silky-Smooth-System

Voor vol, pluis-vrij haar dat dagenlang blijft zitten. 
Maak kennis met de UNITE SILKY SMOOTH, een 3-stappen systeem met gladmakend resultaat. De Silky Smooth family van Unite verzacht en herstelt pluizig, weerbarstig haar. Het Silky Smooth drie-stappensysteem bestaat uit een shampoo, conditioner & een hitte activerende spray. Het zorgt ervoor dat het haar glad wordt en blijft, zelfs na enkele wasbeurten.

PRODUCT SPECIALS:

  • Voor pluizig/onhandelbaar haar dat gladgemaakt en hersteld moet worden
  • Beschermt en sluit vocht in
  • Biedt extreme thermische bescherming
  • Parabeen- en sulfaatvrij
  • Jasmijn bergamot geur
  • Vegan
  • Cruelty free

STAP 1: REINIGEN 
Begin goed met stap 1 – SILKY SMOOTH Active Wash. Ontwikkeld met zonnebloemzaadextract en plantaardige proteïnen, reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze, herstelt het haar en brengt het weer in balans. Vervolgens levert het een door warmte geactiveerd polymeer, dat helpt een beschermend schild te creëren dat vocht binnen houdt en frizz-veroorzakende vochtigheid buiten houdt.

STAP 2: VERZORGEN 
Vervolg de stap naar glad haar bij stap 2 met – SILKY SMOOTH Hydrating Complex. Deze diep doordringende conditioner heeft een mix van plantaardige cellen en plantaardige vetten die het haar hydrateren en versterken. Het levert ook een door warmte geactiveerd polymeer dat helpt een beschermend schild te creëren dat vochtigheid afstoot en kroes tegengaat.

STAP 3: HEAT ACTIVATION 
Tot slot stap 3: SILKY SMOOTH Heat Activator royaal op vochtig, handdoekdroog haar, waarbij het zeer belangrijk is dat de activator gelijkmatig over het haar verdeeld wordt. Gebruik een haardroger, droog het haar aan om overtollig vocht te verwijderen, kam het vervolgens door en verdeel het haar in secties. Gebruik een stijltang of een haardroger met een ronde of platte borstel en strijk elke sectie van de aanzet tot in de punten glad tot het droog is. Let op: er kan wat stoom ontstaan; dit is de warmte activator die hard aan het werk is om een beschermende, vochtwerende afsluiting te creëren. Er moet hitte gebruikt worden om te activeren en te reactiveren tussen wasbeurten.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss