Geplaatst: 7 Juli, 2022 - Categorieën: Advies - Trefwoorden: Spraytan, zonloze tan, vakantietips, bruin worden zonder zon, zelfbruiner, zonbescherming, gezonde bruine kleur, natuurlijke tan, vakantievoorbereiding. - Auteur: Angela van de Weijer

Op vakantie ga je zwemmen & kom je veel in contact met de zon. Maar hoe gaat dit samen met tanning? Waar moet je op letten en wat kan wel/niet? blogtips om te zorgen voor een mooie teint op je vakantie! 

tanning aan zeetanning op strandmet tanning zwemmen
 

Tanning in combinatie met... 

DE ZON

Onze tanningproducten zijn ideaal om een natuurlijke bruine kleur te creëren alvorens je op vakantie gaat, zo sta je de eerste dag meteen met een summer glow in je bikini of shorts.

Q: Word ik dan ook nog bruin door de zon?
A: Jazeker, maar gebruik wel een SPF om je huid goed te beschermen.

TIP
1. Herhaal het tanningproces van te voren een aantal keer per week met een lichte dosering, om zo de meest natuurlijke teint op te bouwen.  
2. Voor een langer behoud van je kleurtje:
• Exfolieer je huid voorafgaand aan het tannen
• Hydrateer dagelijks met een voedende crème
3. Tanning is ook ideaal om te gebruiken ná het zonnen, zo kan je bijvoorbeeld je tanning lines bijwerken met onze Brushes voor een mooi & egaal resultaat. 

SHOP TANNING 

ZWEMMEN IN CHLOOR OF ZEEWATER

Met onze tanning kun je zonder problemen gaan zwemmen. Wel adviseren we om ná het tannen minimaal 3 uur te wachten om in aanraking te komen met water & zweten te minimaliseren. De actieve bruiningsingrediënten in onze hoogwaardige zelfbruiners hebben namelijk nog even de tijd nodig om in te werken.

Houd er rekening mee dat je teint sneller vervaagt als je veel tijd doorbrengt in het water. Goed idee dus om onze producten mee te nemen op vakantie, zodat je je kleurtje optimaal kan bijhouden.

Vergeet na het zwemmen niet om je huid goed te hydrateren; chloor of zout drogen je huid namelijk heel snel uit. Daarbij zorgt een goede hydratatie voor een langer behoud van jouw mooie zomerse kleur.

Veel van onze producten zijn toegestaan in je handbagage, dit wordt per product bovenaan vermeld op de productpagina.

SHOP TANNING 

STRAND & ZEE

Tanning is ook ideaal als je een dagje naar het strand gaat. Onze producten hebben namelijk een vederlichte textuur, drogen snel en plakken niet. Laat de tanning wel weer eerst 3 uurtjes inwerken alvorens je in contact komt met water.

TIP
Gebruik onze Perle de Soleil Tanning Drops voordat je 's ochtends naar het strand gaat. Meng deze eenvoudig met je zonnebrandcrème en geniet van een mooie Zomerse Glow zonder witte waas!

GOOD TO KNOW

Heb je ook last van lichaamsdelen die minder snel bruin worden door de zon (zoals hals, scheenbenen etc)? Smeer deze dan 2 weken voor je vakantie in met onze Le Teint BB crème SPF10 of La Hydratan SPF10. Ook al worden deze crèmes voornamelijk gebruikt voor het gezicht, kan je ze uiteraard ook gebruiken voor het lichaam met betrekking tot bovenstaande.

Door de aanwezigheid van Bronzyl™ in deze crèmes wordt de aanmaak van melanine gestimuleerd, waardoor deze achterblijvende lichaamsdelen van te voren worden voorbereid op de zon en hierdoor egaal mee zullen bruinen met de rest tijdens je vakantie.

Extra voordeel: gebruik deze crèmes ook tijdens je vakantie; door de aanwezigheid van Bronzyl™ bruint je huid sneller in de zon en verbrand je minder snel. 

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss