Geplaatst: 27 januari, 2023 - Categorieën: Crazy Hair Day - Trefwoorden: Gekkenharendag, haarmode, haarstijlen, creativiteit met haar, haarverzorging, gekke kapsels, haaraccessoires, haarinspiratie, haarliefhebbers, haaruitdagingen. - Auteur: Angela van de Weijer

Welkom bij de Wereld van Gekke Haardagen!

"Gekken Harendag", in Amerika bekend als 'Crazy Hair Day', is een jaarlijks terugkerend evenement dat ook in Nederland steeds populairder wordt. Een dag waarop creativiteit de vrije loop krijgt en het dragen van opvallende, grappige en bizarre kapsels op scholen en in kinderopvangcentra wordt aangemoedigd. Het is een tijd waarin kinderen en personeel hun haar op unieke manieren stylen en laten zien dat plezier en creativiteit samenkomen.

Bij mijn dochter Lindsey heb ik in de loop der jaren allerlei leuke en eigenaardige kapsels gecreëerd, en ik deel graag mijn ervaringen en inspiratie met jullie. Bovendien heb ik van enthousiaste klanten fantastische foto's ontvangen van hun eigen creaties. Zij hebben gebruik gemaakt van handige haaraccessoires en tools die beschikbaar zijn bij Lindseys.nl, zoals glitters, donuts, haarlak, elastieken en haarkrijt.

Of het nu gaat om buitengewone kapsels, gekke kleuren of ongewone vlechtcreaties, 'Doe eens raar met je haar' biedt een kans om je eigen unieke stijl te tonen en te genieten van een dag vol plezier en gekkigheid!

Gekken haren dag sneeuwpopvogelnest gekkenharendagfiguurtjes in het haar

Sneeuwpop in het Haar 
Creëer een speelse Olaf in het haar met behulp van drie verschillende maten haardonuts. Beschikbaar in klein, middelgroot en groot formaat, kies de juiste grootte op basis van de lengte en dikte van het haar. Deze schattige haardonuts maken het mogelijk om een levendige en feestelijke sneeuwpop te creëren.

Vogelnest Haarstijl 
Gebruik een grotere haardonut en voeg een schattig vogeltje toe uit je kerstdecoratie. Werk het geheel af met echte bladeren om een natuurlijk vogelnesteffect te creëren in het haar. Een charmante en unieke stijl die de feestelijke sfeer perfect weergeeft.

Figuurtjes in het Haar 
Kies je favoriete bedeltjes en voeg ze toe aan leuke vlechten in het haar. Met behulp van een ringetje bevestig je de bedeltjes eenvoudig aan de vlechten. Een prachtige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je haarstijl.

spin maken met haarvlinders in het haarelastieken in het haar

Spin in het Haar 
Met behulp van ijzerdraad en een haardonut creëer je een speelse spin in het haar. Begin door de haardonut te gebruiken en maak vervolgens vlechten met de overige haren, waarbij je ijzerdraad tussen de vlechten verwerkt. Zo ontstaat een unieke en grappige spinvorm in het haar.

Vlinder in het Haar 
Kies een donut die het dichtst bij de kleur van je eigen haar ligt en bevestig daarop de vlindertjes. Op dit moment hebben we schattige vlindertjes in goud- en zilverkleur beschikbaar. Hiermee creëer je een charmante vlinderlook die perfect bij je kapsel past.

Elastieken Haarstijl 
Voor de creatieve geest hebben we deze stijl gemaakt met een haarbandvlecht aan de voorkant en kleine elastieken aan de achterkant van het haar. Een prachtige en veelzijdige haarstijl die perfect is voor verschillende gelegenheden. 

stekels met haarkrijt bij jongenhaarkrijt bij meisjeveren in het haar

Haarkrijt voor een Kleurrijk Accent 
Voeg een levendig kleuraccent toe aan je haar met haarkrijt! Kies de gewenste kleur, neem een plukje haar en haal het door het haarkrijt. Verzegel het vervolgens met haarlak voor een langdurige en kleurrijke look.

Veertjes als Haaraccessoire 
Kies uit een scala aan kleuren veren die perfect bij je stijl passen en bevestig ze met behulp van klemmetjes in je haar. Hiermee voeg je eenvoudig een vleugje speelsheid en elegantie toe aan je kapsel.

Levendige Kersen met Haardonuts 
Gebruik haardonuts om schattige kersen in je haar te creëren. Plaats de donuts strategisch en breng je haar eromheen om de vorm van heerlijke kersen na te bootsen. Een leuke en speelse toevoeging aan je kapsel!

Flamingo Chic met Haardonut 
Laat je innerlijke creativiteit stralen door een flamingo te maken met behulp van een haardonut. Vorm de donut tot de gracieuze lichaamsvorm van een flamingo en style je haar eromheen voor een speels en modieus effect.

Hondachtige Look met Haardonut 
Gebruik een haardonut om een charmante hondenlook te creëren. Plaats de donut op een slimme manier en style je haar eromheen om de vorm en uitstraling van een schattige hond te verkrijgen. Een leuke en unieke toevoeging aan je haarstijl!

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss