Geplaatst: 18 november, 2023 - Categorieën: gespleten haarpunten Trefwoorden: Haarbeschadiging, Haarverzorgingstips, Haarherstel, Haarbreuk, Preventie gespleten haarpunten, Gezond haar, Haarconditioner, Trimsessies, Hittebescherming. - Auteur: Angela van de Weijer

Gespleten Haarpunten en De Gezonde Haarsnit: Streven naar Gezond Haar

geslepen haarpuntenhealty haircutgezond haar

Wat zijn Gespleten Haarpunten?

Gespleten haarpunten zijn een veelvoorkomend haarprobleem dat ontstaat wanneer de beschermende buitenlaag van je haar (de cuticula) beschadigd raakt. Dit maakt de haarpunten gespleten, waardoor je haar er droog, broos en ongezond uitziet.

Waarom Ontstaan Gespleten Haarpunten?

Factoren zoals hitte, chemische behandelingen, overmatig borstelen en blootstelling aan milieu-invloeden kunnen gespleten haarpunten veroorzaken. Gelukkig zijn er manieren om ze te behandelen en te voorkomen.

Tips om Gespleten Haarpunten te Voorkomen:

 1. Regelmatig Knippen: Plan regelmatig een knipbeurt om gespleten punten te verwijderen en verdere schade te voorkomen. Overweeg de 'Healthy Hair Cut' - een gespecialiseerde knipmethode gericht op het bevorderen van gezond haar.

 2. Gebruik een Goede Stijltang: Vermijd overmatig gebruik van hittegereedschap, maar als je een stijltang gebruikt, kies dan voor een kwaliteitsvolle stijltang en gebruik altijd een hittebeschermend product.

 3. Zachte Behandeling: Behandel je haar voorzichtig, vooral als het nat is. Gebruik een grove kam of een Tangle Teezer om klitten voorzichtig uit te kammen en vermijd ruw borstelen.

 4. Leaver-in conditioners: zijn haarverzorgingsproducten die ontworpen zijn om op het haar te blijven zitten zonder uit te spoelen, waardoor ze een langdurig hydraterend en verzorgend effect hebben. Ze kunnen nuttig zijn bij het voorkomen en behandelen van gespleten haarpunten

 5. Kappersmaskers: bieden diepe hydratatie, versterking en herstel aan het haar, waardoor het er gezonder, gladder en glanzender uitziet. Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van gespleten haarpunten, het herstellen van beschadigd haar door chemische behandelingen en het verbeteren van de algehele haarconditie.

 6. Bescherm je Haar: Bescherm je haar tegen de zon, chloor en zout water. Draag indien mogelijk een hoed of gebruik haarproducten met UV-bescherming.

 7. Hydratatie met natuurlijke oliën: Gebruik regelmatig natuurlijke oliën zoals kokosolie, arganolie of jojoba-olie om het haar te hydrateren en te beschermen tegen uitdroging en breuk. Breng de olie aan op de haarpunten en lengtes, vermijd de hoofdhuid als je haar snel vet wordt.

De 'Healthy Hair Cut' - Voor Gezonder Haar

De 'Healthy Hair Cut' is meer dan alleen een knipbeurt; het is een behandeling gericht op het bevorderen van de algehele gezondheid van je haar. Deze methode is ontworpen om gespleten punten te minimaliseren, de natuurlijke textuur van je haar te behouden en de algehele gezondheid van je haar te verbeteren.

Wat Doet Deze Behandeling? 

De 'Healthy Hair Cut':

 • Verwijdert voorzichtig beschadigde en gespleten uiteinden.
 • Behoudt de natuurlijke textuur van je haar.
 • Stimuleert haargroei en versterking.
 • Biedt langdurige haarbescherming en verbetering.

Een Gezonde Haarsnit Voor Jouw Gezonde Haar

Bij Lindseys.nl geloven we in het belang van gezond haar. We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook gespecialiseerde behandelingen zoals de 'Healthye Hair Cut'.Als jouw toegewijde kapper ben ik er niet alleen om je haar in model te brengen, maar ook om de gezondheid ervan te optimaliseren

Gun je haar de 'Healthy Hair Cut' en maak snel een afspraak via WhatsApp op 0640022886. Deze unieke kniptechniek is zeldzaam en wordt slechts door weinig kapsalons aangeboden.

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss