Geplaatst: 29 november, 2023 - Categorieën: Het verhaal avhter Invisibobble  Trefwoorden: Invisibobble haaraccessoires, Elastische haarbanden, Haarelastiekjes zonder knik, Invisibobble geschiedenis, Haaraccessoires met innovatie, Invisibobble verkooppunt, Sophie Trelles-Tvede verhaal, Haarstyling zonder knik, Invisibobble wereldwijd succes, Haaraccessoires voor elk haartype. Auteur: Angela van de Weijer

Hoe het idee van invisibobble ontstond, is een verhaal dat begint bij Sophie, in haar eerste semester aan de universiteit. Een periode waarin ze, net als vele andere meisjes, voortdurend haar haar in een paardenstaart draagt. Of het nu is om comfortabel te studeren zonder haar in de weg of voor een avondje uit zonder het te warm te krijgen, het opsteken van het haar is een dagelijkse routine geworden.

Sophie hield van de paardenstaart, maar er was iets dat haar dwarszat. Elke ochtend werd ze wakker met hoofdpijn en die onvermijdelijke knik in haar haar die maar niet verdween.

Het concept van de invisibobble ontstond tijdens een onvergetelijk feestje op de universiteit. Sophie, uitgedost in een excentrieke outfit en omringd door opvallende accessoires, ontdekte een oude, niet langer gebruikte telefoon aan de muur. Het snoer ervan vormde de perfecte aanvulling op haar al spectaculaire look. Sophie haalde de stekker uit het snoer en bond haar haar vast met het telefoonsnoer, niet wetende dat dit moment de geboorte van een revolutionair haaraccessoire zou inluiden.

De volgende ochtend ontwaakte Sophie zonder de gebruikelijke hoofdpijn. Wat haar opviel was dat, hoewel er nog steeds een lichte knik in haar haar zat, deze een stuk minder uitgesproken was dan normaal. Op dat moment wist Sophie dat ze iets unieks had ontdekt dat niet alleen haar leven, maar ook dat van vele andere meisjes kon veranderen.

Het idee van de invisibobble was geboren, maar het ontwikkelen van dit concept tot een tastbaar product vergde nog heel wat werk. Samen met haar zakenpartner Felix en met hulp van verschillende technici werden gedurende zes maanden diverse prototypes getest om het perfecte ontwerp te vinden.

In 2012 vond de eerste testlancering plaats in Duitsland. De daaropvolgende 12 maanden werden gebruikt om waardevolle feedback van klanten te verzamelen, wat leidde tot voortdurende verbeteringen aan het product. In 2013 was het moment eindelijk daar: de officiële introductie van de invisibobble op de internationale markt. Sindsdien is de vraag naar de invisibobble wereldwijd geëxplodeerd en wordt het haaraccessoire overal ter wereld gebruikt.

Bij Lindseys.nl zijn we trots om het verkooppunt te zijn van dit innovatieve haarmerk. We geloven in het bieden van hoogwaardige producten die het dagelijks leven gemakkelijker maken, en de Invisibobble past perfect in dat plaatje.

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss