De Magie Achter de Infinity Braid: Een Diepgaande Verkenning

De Infinity Braid is veel meer dan alleen een gewone vlechtstijl. Het verhaal erachter is doordrenkt met creativiteit, uitvinding en een verlangen naar perfectie. Deze unieke vlechttechniek is ontstaan uit een verlangen om een speciale band tussen haar en kunst te creëren.

gevlochten haarbandenrichelle fransbergen de ontwikkelaar infinitydemo exemplaren in kapsalon lindseys

Een Verlangen naar Creatie: Oorsprong van de Infinity Braid

De oorsprong van de Infinity Braid werd gevormd door een verhaal van passie en toewijding. Als kind van een haarstyliste, Richelle Fransbergen, raakte ik al op jonge leeftijd gefascineerd door haar en het creëren van prachtige kapsels. Mijn expertise werd vaak gevraagd bij feestelijke haarlooks zoals gala's en kerstdiners, waar ik anderen hielp. Helaas bleef er zelden tijd over voor mijn eigen haar, waardoor ik meestal eindigde met een snelle paardenstaart of knot. Dit gebrek aan tijd inspireerde mijn verlangen naar een 'quick-fix' oplossing voor mijn eigen haar. Dit gebrek aan tijd leidde tot een verlangen om een vlechtstijl te creëren die zowel betoverend als tijdbesparend zou zijn.

infinity vlecht in paardenstraat verwerktbrede haarband vlechtinfinity vlecht bij een hond gebruikt

Ontdek de diversiteit van Infinity gevlochten haarbanden

1. Vissengraatvlecht: De visgraat haarbandvlecht is een voorgevlochten haarband die eenvoudig om het hoofd kan worden geplaatst. Het imiteert het visgraatpatroon en creëert een charmante haarbandlook zonder dat je zelf hoeft te vlechten.

2. Normale Vlecht: De normale haarbandvlecht is een voorgevlochten haarband die bestaat uit drie strengen die met elkaar zijn gevlochten. Deze vlecht biedt een eenvoudige en elegante haarstijl, perfect voor een moeiteloze en verzorgde uitstraling.

3. Nonchalante Vlecht: Deze vlechtstijl is losser, minder strak, en geeft een relaxte uitstraling, perfect voor informele gelegenheden waar een vleugje speelsheid gewenst is.

Diverse Kleuren voor Iedere Haarkleur

Bij Lindseys.nl hebben we de Infinity Braids in verschillende kleuren, zodat er voor iedere haarkleur de perfecte vlecht beschikbaar is. Of je nu blond, bruin, grijsroodharig, of een andere haarkleur hebt, we hebben een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. 

patty brard draagt hier de infinity braidVeroniek miss belgie met haar haarband vlechtSarah Soelen met de normale haarband vlecht

De Betoverende Haartrend: De Opkomst van de Infinity Braid bij Beroemdheden en Influencers
Het is fascinerend om te zien hoe de Infinity Braid een sensationele haartrend is geworden, geliefd bij talloze beroemdheden, influencers en bekende persoonlijkheden. Deze betoverende haarstijl heeft een prominente plaats ingenomen in de wereld van glamour en mode, gewaardeerd door iconen zoals Sylvie Meis, Patty Brard, Sarah van Soelen, Veronique De Kock-Goossens, Maike Beunk, Daykota, Sarah Engels, Sylvia Geersen, en nog vele anderen.

De Infinity Braid, met zijn unieke en veelzijdige ontwerp, heeft een onmiskenbaar stempel gedrukt op de hedendaagse haarmode. Zijn elegantie en tijdloze uitstraling hebben het de favoriete keuze gemaakt voor talloze beroemdheden en influencers, die deze stijl met trots dragen bij verschillende gelegenheden, variërend van rode loper-evenementen tot informele bijeenkomsten. Deze beroemdheden en invloedrijke persoonlijkheden omarmen de Infinity Braid vanwege zijn moeiteloze charme en moderne elegantie, waardoor het een haartrend van wereldklasse is geworden.

Het Complete Assortiment bij Lindseys.nl

Bij Lindseys.nl hebben we een uitgebreid assortiment van de Infinity Braid en de bijbehorende vlechtstijlen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte vissengraat, een klassieke normale vlecht of een meer nonchalante stijl, wij hebben alles in huis - zowel online als in onze kapsalon.

Vlechtkunst: Een Uitnodiging tot Verkenning

De Infinity Braid is niet slechts een vlechtstijl; het vertegenwoordigt een kunstvorm die schoonheid en individualiteit uitstraalt. Met zijn verschillende varianten nodigt het uit tot creativiteit en experimentatie, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen unieke stijl te ontdekken en te omarmen.

Advies en Hulp Nodig?

Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste kleur? We helpen je graag! Maak een foto van je haar in daglicht en stuur ons een bericht via WhatsApp op 0640022886. Ons team staat klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte Infinity Braid die bij jou past.

Of bezoek onze kapsalon en ontdek de verscheidenheid aan prachtige Infinity Braid-haarstijlen die we aanbieden! Wij hebben een uitgebreide collectie van verschillende kleuren en stijlen van de Infinity Braid, als demo-exemplaren, beschikbaar in onze salon. Hier kun je vrijblijvend experimenteren en passen om te zien welke kleur en stijl het beste bij je past. Laat je inspireren door de veelzijdige mogelijkheden van deze betoverende vlechtstijl en ontdek jouw perfecte look! 

Ontdek de magie van de Infinity Braid en geef een nieuwe dimensie aan je haarkunst.

Datum van Publicatie: 29 december 2023

Dit blog "De Fascinerende Geschiedenis van de Infinity Braid" is geschreven door Angela van de Weijer op 29 december 2023.

Over de Auteur
Angela van de Weijer is een ervaren kapper en haarstylist bij Lindseys.nl, met een passie voor creatieve kapsels en haarverzorging.

​​Nieuwsgierig naar onze Infinity Braids? Klik hier om jouw favoriete kleur en stijl te bestellen en geef je look een betoverende twist! Ontdek nu.

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss