tanning-spray-meest-gestede-vragen

Ontdek de Geheimen van de Perfecte Teint met Lindseys.nl

Gepubliceerd op: 4 januari 2024:  Wil je zorg dragen voor je huid, maar ben je op zoek naar meer informatie over onze Natural Tanning Spray van Lindseys.nl? Laten we je bijpraten over de meest gestelde vragen om jouw zelfbruin-ervaring te optimaliseren.

FAQ’s Over de Natural Tanning Spray

1. Is het verstandig om vooraf te scrubben? Ja, een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, zodat je een egaler resultaat krijgt en langer kunt genieten van je teint.

2. Geeft de spray af? Bij de eerste reiniging ná het aanbrengen kan er een laagje overtollige spray afkomen. Na deze reiniging geeft de spray niet meer af.

3. Wanneer is de spray droog? De spray droogt in 10 à 15 minuten (of sneller met behulp van een föhn). Na het aanbrengen kan je je gewoon aankleden. Wacht echter de eerste drie uur nog met sporten of douchen.

4. Kan iedereen de spray gebruiken? Absoluut, de spray is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor zwangere vrouwen of mensen met medische beperkingen voor blootstelling aan de zon.

5. Kan er een allergische reactie optreden? Hoewel de spray natuurlijke ingrediënten bevat en dermatologisch getest is, raden we aan altijd de ingrediënten op de fles te controleren om eventuele allergische reacties te voorkomen.

6. Bestaan er verschillende kleuren van de spray? Nee, onze spray past zich aan aan alle huidtinten en creëert direct een egale teint die naadloos aansluit bij jouw natuurlijke huidskleur.

7. Wat gebeurt er als je meerdere lagen aanbrengt? Meerdere lagen zorgen voor een diepere teint, maar voor een natuurlijk effect raden we aan om eerst één laag aan te brengen, drie uur te wachten, en indien nodig een tweede laag aan te brengen.

8. Kan je de spray over make-up gebruiken? Ja, maar de effectiviteit kan verminderen. De spray geeft een natuurlijke touch aan make-up, maar reiniging van de huid verlengt de teint tot wel 5 dagen.

9. Word ik oranje van de spray? Nee, onze spray bevat geen caroteen, waardoor het worteleffect uitblijft.

10. Wat als de spray niet goed uit de fles komt? Spoel het spuitmondje af met warm water, laat het drogen en plaats het terug op de fles. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact met ons op.

11. Zit er drijfgas in de fles? Nee, ons bag-on-valve-systeem gebruikt luchtdruk om de vloeistof te verspreiden, wat milieuvriendelijker is dan drijfgassen.

Meer weten over de perfecte teint zonder zon? Bekijk onze tutorials, collectie en volg ons op social media!

Ontdek de Geheimen van de Perfecte Teint met Lindseys.nl

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss