travel-size

Ben je regelmatig van huis of wil je wel eens een nieuw product proberen maar niet direct een grote fullsize verpakking aanschaffen, 
dan zijn haarproducten in de kleinere reisverpakkingen wellicht de oplossing voor jou. Travelsize haarproducten, ook wel mini-reisverpakkingen genoemd, variëren van 25 t/m 60 ml, lekker compact en superhandig om mee te nemen. 

Als je op reis gaat is een miniverpakking een aanrader. Deze kleine verpakkingen schelen een hoop aan gewicht en ruimte in je koffer en ze mogen ook in je handbagage. Zeker als je voor een korte periode op vakantie gaat heb je aan bijvoorbeeld een reisverpakking met shampoo, conditioner en stylingproduct vaak voldoende. 

Bij ons vind je ook voor jouw haartype een geschikte shampoo in travelsize verpakking, bijvoorbeeld van het merk Unite, Balmain, Tigi, CHI, Biosilk of Alter Ego, etc.

Naast shampoo mag een conditioner niet ontbreken bij de verzorging van het haar. Bij ons koop je mini conditioners van de merken Balmain, Unite, CHI, Biosilk, Tigi, Go24.7 en Alter Ego, dit is een kleine greep uit het volledige assortiment aan topmerken.

Naast shampoos en conditioners verkopen wij ook travelsize stylingproducten, haarmaskers en zelfs complete travelsize sets! 

Dus sla hier je slag, om zo goed voorbereid en zonder haarzorgen te kunnen genieten van een mooie vakantie.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss