REVITALIZING CARE LINE 
Een intense behandeling voor droog, beschadigd en overbehandeld haar. Versterkt, herbouwt en herstelt het haar van binnenuit. Voor diep gevoede en glanzende lokken.

De revitalizing care lijn is verrijkt met de beste kwaliteitsingrediënten om het haar van binnenuit te revitaliseren. De revitaliserende formule bevat een fijne selectie van vitamine E, F en P. Vitamine E geeft een boost aan het haar en revitaliseert het haar van binnenuit. Vitamine F houdt de hoofdhuid gezond, terwijl vitamine P droog en beschadigd haar herstelt, de haarvezels versterkt en het haar vanaf de wortel voedt. Dankzij de ingrediënten van kasjmier en zijde revitalizing line, zal het haar glad en zijdezacht aanvoelen. De ultieme ingrediënten voor glanzende en schitterende lokken. 

Balmain revitalizin shampoo 
Zachte reiniging terwijl het optimale voeding aan droog en beschadigd haar versterkt. Hydrateert en herbouwd de sterkte van het haar van binnenuit.

Balmain revitalizing conditioner 
Een gewichtloze, diep voedende conditioner voor droog en beschadigd haar. De revitaliserende formule herstelt de vitaliteit van het haar zonder het zwaar te maken.

Balmain revitalizing masker 
Een intens revitaliserend masker voor droog, beschadigd haar. Voedt, hydrateert en versterkt het haar van binnenuit. De ultieme verzorging voor het haar.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss