De unieke Couleurs Couture Colour care collection is speciaal ontworpen voor gekleurd, beschadigd en overbehandeld haar.
De couleurs Couture Shampoo en Conditioner bevorderen de levensduur van de kleur en het  herstellen en versterken van het haar, volledig van binnenuit. De geavanceerde formule is verrijkt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en heeft een kenmerkende geur. De zorgvuldig geselecteerde hoofdingrediënten zijn argan elixir en zijde- en kasjmierproteine die worden verrijkt met quinoazaad- en kokosolie. Deze unieke en rijke combinatie van fijne ingrediënten zal het haar diep versterken en hydrateren. De UV-bescherming beschermt het haar tegen vrije radicalen om de levensduur van de kleur te verlengen. 

Balmain couleurs couture shampoo
Herstellende en zacht reinigende shampoo voor gekleurd, beschadigd en overbehandeld haar. Verrijkt met een unieke mix van argan olie, zijde- en kasjmierproteïne om het haar diep te voeden en te versterken. UV-schilden verlengen de levensduur van de kleur.

Balmain couleurs couture conditioner
Intensief hydraterende conditioner voor gekleurd, beschadigd en overbehandeld haar. Voedt, ontwart en versterkt het haar diep van binnenuit. Verrijkt met een unieke mix van argan oliën, zijde- en kasjmierproteïne voor zacht en glanzend haar.

De Couleurs Couture Shampoo en Conditioner bestaan beide uit een duurzamere verpakking maar tonen toch een strakke, witte en krachtige look-and-feel die past bij de merkidentiteit. De zachte matte touch zorgt voor het ultiem luxe gevoel tijdens het gebruik van het product.

  • Duurzamere verpakkingen
  • Look-and-feel past bij merkidentiteit · Luxe gevoel
  • Pomp met uniek veiligheidsslot

De matzwarte pomp is gemaakt uit één stuk en ontworpen met een lange kraag. De pomp wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken, niet-geïntegreerd veiligheidsslot om de pomp tijdens het reizen vast te zetten. Deze eigenschap voorkomt lekkage of breuk van de pomp tijdens transport.

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss