Het Ontstaan van Marc Inbane: Een Zonovergoten Inspiratie 
Gepubliceerd op: 4 januari 2024

Ingo, Bart en Nele, de drie visionaire geesten achter Marc Inbane, lieten zich leiden door een simpel maar krachtig idee op Amsterdam Schiphol. Terwijl ze terugkerende reizigers observeerden, viel hun stralende, gezonde uitstraling op. Het viel op dat deze reizigers er stralender en gezonder uitzagen, vooral door hun mooie gebruinde huid. Dit simpele moment van observatie en verwondering vormde het prille begin van Marc Inbane.

Met een gedeelde visie om een veilige en natuurlijke bruine teint te bieden, ontstond het idee voor de tanningproducten. De naam 'Inbane' is afgeleid van de eerste letters van hun namen, een eerbetoon aan hun gezamenlijke reis in dit zonovergoten avontuur.

Tegenwoordig is een gebruinde huid synoniem met aantrekkelijkheid en gezondheid. Hoewel veel mensen genieten van de zon op vakantie, wordt ook de keerzijde van overmatige blootstelling aan UV-stralen steeds duidelijker. Dit inzicht heeft geleid tot de zoektocht naar alternatieven. De tanningproducten van Marc Inbane bieden een veilig en verantwoord alternatief om jezelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling, zonder concessies te doen aan een gezonde, natuurlijke bruine huid.

Lindsey's is trots om een van de eerste verkooppunten te zijn die dit merk zowel online als in de kapsalon aanbood, nog voor Marc Inbane rechtstreeks aan consumenten verkocht. Het is een eerbetoon aan onze inzet om kwaliteit en innovatie aan onze klanten te leveren.

Laat je verleiden en ontdek de geliefdee tanning producten van Marc Inbane

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss