Tannen tijdens zwangerschap kan dat?

Zwanger en toch een gezonde gloed? Het kan met onze self-tanning producten!

Gepubliceerd op: 27 februari 2024

Wist je dat het gebruik van self-tanning tijdens zwangerschap gewoon kan en niet schadelijk is voor jou of je baby? Het gebruik van tanning is altijd beter dan in de volle zon zitten! Ga je toch zonnen? Dan is het zeer belangrijk om je goed in te smeren met SPF. Benieuwd waarom? Wij leggen het je uit!

Tanning & SPF tijdens je zwangerschap

Er zijn geen contra-indicaties voor zwangere vrouwen of baby's. Onze tanningproducten bevatten natuurlijke & voedende ingrediënten en kunnen door iedereen gebruikt worden, ongeacht huidtype of huidteint. De ingrediënten reageren enkel op de bovenste huidlaag, wat zorgt voor een natuurlijke verkleuring van de huid. Hierdoor kunnen onze producten moeder en baby niet schaden en creëer je op een veilige manier een prachtige teint!

Het belang van SPF

Als zwangere is het extra belangrijk om SPF te gebruiken. Je bent namelijk gevoeliger voor UV-straling omdat je huid dunner is en ook uitrekt tijdens de zwangerschap, met name bij de buik. Hierdoor kun je sneller verbranden, maar kan UV-straling ook onderhuidse schade aanrichten. Daarnaast bestaat er een grote kans op een zwangerschapsmasker...

Tannen zonder Risico op een Zwangerschapsmasker

Het zwangerschapsmasker (Melasma), een vorm van hyperpigmentatie die optreedt door hormoonwisselingen tijdens de zwangerschap. Ontdek waarom het gebruik van zelfbruiner een veilige keuze is en hoe je een zwangerschapsmasker kunt voorkomen.

SPF voor gezicht

Gebruik onze Crème Solaire Bronze SPF30 voor optimale bescherming en hydratatie van je huid. De crème bevat Hyaluronzuur SLMW: dit verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen, vermindert uitdrogingsverschijnselen door zonlicht en werkt als een superieure moisturizer! En nog leuker: de crème bevat een prachtige teint met stralende finish. Zo ga je de dag niet alleen beschermd maar ook gekleurd tegemoet.

Ontdek de Crème Solaire Bronze SPF30 en andere producten op onze website.

Meer weten over Tannen tijdens je Zwangerschap? Je kunt met een gerust hart onze self-tan producten gebruiken tijdens je zwangerschap. Dus ook al ben je zwanger, alsnog kun jij prima genieten van een gebronsde teint. Vergeet daarbij niet dat het altijd ontzettend belangrijk is om je huid te beschermen met een hoge SPF, vooral tijdens je zwangerschap.

Blog tannen tijdens de zwangershap. Mocht je nog vragen hebben horen we het graag.

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss