fabels - over - zelfbruiners

Ontmaskering van 6 Mythes over Zelfbruiners

De wereld van zelfbruiners kan soms in een waas van misvattingen gehuld zijn. Laten we daarom enkele van de meest voorkomende mythes over zelfbruiners ontkrachten en wat ware feiten aan het licht brengen. We duiken in de wereld van bruinen zonder de zon en brengen verheldering over de realiteit van het gebruik van zelfbruinende producten.

1. Geeft je huid een oranje kleur

Het worteleffect is een angst voor velen, maar niet bij MARC INBANE-producten. Dankzij het ontbreken van caroteen in onze formules krijg je geen oranje gloed. Denk aan de Natural Tanning Spray, Hyaluronic Self-Tan Spray, Natural Tanning Mousse, en Perle de Soleil – allemaal zonder enig spoortje oranje!

2. Maakt je haren oranje

Onze producten hebben geen invloed op je haarkleur. Een verandering in haarkleur kan hoogstens optreden wanneer je kort voor het gebruik van een zelfbruiner je haren hebt geblondeerd, en zelfs dan is het effect minimaal en zeldzaam.

3. Zorgt voor meer pigmentvlekken op je huid

Een zelfbruiner veroorzaakt geen pigmentvlekken, maar kan bestaande vlekken donkerder laten lijken. Bescherm donkere vlekjes voor het tannen met vaseline en geef je huid een prachtige gloed zonder je zorgen te maken over nieuwe pigmentvlekken.

4. Maakt je huid snel ouder

Het gebruik van zelfbruiners met DHA kan kortstondig meer vrije radicalen aanmaken, maar dit effect kan je opvangen door het product ruim van tevoren aan te brengen en te beschermen tegen de zon met antioxidantrijke crèmes.

5. Gaat niet samen met de zon

In tegenstelling tot de mythe kunnen zelfbruiners en zon prima samengaan. De effecten van een zelfbruiner verdwijnen na verloop van tijd, terwijl natuurlijke zonblootstelling invloed heeft op je huidpigmentatie. Wel altijd beschermen met een zonnefactor!

6. Zorgt voor vlekken en strepen op je huid

De producten van MARC INBANE zorgen voor een gelijkmatige teint zonder vlekken of strepen. Volg gewoon de instructies voor het aanbrengen en gebruik onze Glove of Brush voor een egale en vlekvrije tan.

Laat je niet misleiden door deze fabels. Met de juiste kennis en kwalitatieve producten kun je met vertrouwen genieten van een stralende teint zonder de zon!

Publicatiedatum: 04 januari 2024 Trefwoorden: Zelfbruiners, Bruinen zonder zon, Mythes, Feiten, Zelfbruinende producten, Marc Inbane

feiten marc inbane producten

© 2009 - 2024 Online Haar en Make-up Producten Kopen - Lindseys.nl | sitemap | rss